Noi 30, 2022, 16:02

Claudiu Manda, după „băgaţi-aş **** în mă-ta”, cere să nu mai existe „jigniri, injurături, insulte, blesteme”.

claudiu manda si lia olguta

Deputatul PSD Claudiu Manda, preşedinte al organiyaţiei Dolj a partidului, cere „un moment de început pentru bunele relaţii de comunicare dintre oameni, dintre oameni şi politicieni, să numai existe jigniri, injurături, insulte, blesteme şi instigări la ură”

După ce a devenit celebru înjurând un cetăţean pe Facebook, Manda a emis un comunicat în care precizează că înjurătura era adresată în privat, pe chat-ul de la facebbok.

„Am reacţionat, în privat – pe messenger chat, la jigniri şi insulte adresate de un domn pe contul personal de Facebook, jigniri pe care nu le pot reproduce dar pe care le-au văzut mulţi apropiaţi ai mei, inclusiv membri ai familiei.

Recunosc faptul că a fost o greşeală, pe care o regret, să cobor nivelul atât de jos într-un dialog privat, ca de la bărbat la bărbat.„, explică Manda.

 Acesta îşi cere  scuze pentru reacţii şi limbaj locuitorilor judeţului Dolj şi promite că nu va mai repeta situaţia: „Cu siguranţă un astfel de moment nu va mai exista din partea mea, regret extrem de mult cele întâmplate, nu spun că am o scuză, dar pentru câteva momente, am reacţionat ca un om ameninţat şi jignit, nu ca un politician”

Claudiu MANDA

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares