Mar 25, 2023, 01:12

CNADNR îl dă în judecată pe Rareş Bogdan

rares bogdan

Compania de Autostrăzi anunţă că sesizează CNA împotriva postului Realitatea TV din cauza emisiunilor în care s-a discutat despre situaţia din Companie, şi, totodată, că îl dă în judecată pe directorul postului, Rareş Bogdan.

„Având în vedere gravele prejudicii de imagine, CNADNR SA anunţă că va depune sesizare la CNA şi va formula o acţiune în instanţă împotriva cetăţeanului Rareş Bogdan. Menţionăm că prin afirmaţiile neadevărate, nefondate, precum şi verdictele date de către persoana respectivă, fără nicio competenţă şi autoritate juridică în domeniu, se creează decredibilizarea companiei care poate dăuna acesteia în cadrul proceselor pe care le are în faţa instanţelor judecătoreşti naţionale şi a celor de arbitraj internaţionale.În acest sens, indirect, are loc o favorizare a firmelor private care se află în diferite dispute litigioase cu CNADNR SA.”, se arată în comunicatul CNADNR.

Acesta precizează că şi directorul Companiei, Narcis Ştefan Neaga, în nume personal, va acţiona în judecată, „solicitând daune morale, ca urmare a insultelor şi calomniilor la care a fost supus.”

„În cadrul emisiunilor, atât Rareş Bogdan, Stelian Negrea, cât şi alţi invitaţi au invocat art. 30, alin. 1, privind libertatea de exprimare, din Constituţia României, aceştia intenţionat au omis să invoce şi alin. 6, al aceluiaşi articol, care prevede că: „libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine„.”, se mai arată în comunicat

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares