Mar 30, 2023, 05:43

Coaliţia pentru Familie le cere românilor să preseze Guvernul pentru interzicerea în cinematografe a filmului „Frumoasa şi Bestia”

sursa youtube

Coaliţia pentru Familie a pornit o campanie de boicotare a filmului „Frumoasa şi Bestia”, o producţie Disney care a devenit ţinta atacurilor în majoritatea ţărilor în care nu există drepturi civile, ca Rusia şi Malaezia, din cauza prezenţei în poveste a unui personaj homosexual.

Coaliţia pentru Familie strânge semnături pentru boicotarea filmului şi le cere românilor să facă presiuni asupra instituţiilor guvernamentale pentru a interzice filmul la difuzare pentru copii.

„Disney a retras filmul „Frumoasa și Bestia” din Malaezia după ce scena homosexuală a fost cenzurată. Situația este deosebit de delicată având în vedere că unele școli ar putea folosi filmul ca material didactic pentru ilustrarea poveștii Fraților Grimm. Rusia a interzis filmul pentru copiii cu vârsta sub 16 ani.
În România filmul a fost autorizat cu AG (audiență generală) de către Centrul Naţional al Cinematografiei. Puteți scrie centrului pe adresa: contact@cnc.gov.ro”, scrie Coali’ia pentru Familie pe pagina de Facebook.

Filmul include o scenă în care personajul homosexual LeFou cântă şi dansează cu un alt bărbat.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares