Mar 25, 2023, 00:46

Concurs de ode pentru George Maior în Parlament

george maior

Comisiile reunite de politică externă ale Parlamentului l-au validat pe George Maior pentru postul de ambasador în SUA, cu 18 voturi pentru şi unul împotrivă.

Parlamentarii s-au întrecut în a-l linguşi pe fostul director al SRI, osanale ridicându-i toţi, de la Putere şi de la Opoziţie.

MIhai Răzvan Ungureanu, PNL: Mă bucur că sunteţi aici, aveţi o carieră fulminantă de diplomat şi înalt funcţionar public, IMPECABIL!

Alin Popovici, PNL: Vă felicit anticipat pentru înalta misiune primită

Florea Voinea PSD: Excelenţă, este un privilegiu pentru mine să particip la audierea dumneavoastra ca viitor ambasador al României în SUA. Încă din introducerea elementelor de mandat pe care le-aţi prezentat am constata coerenţa, consistenţa şi robusteţea acestor elemente. Numai dvs cu pregatirea dvs anterioară puteaţi să pună acest lucruri pe hârtie! Vă propuneţi ca SUA să devină primul investitor din România. Ce putea fi mai frumos decât atât! România are nevoie de dvs!

Vlad Nistor, PNL: E important că Statul a reuşit să identifice un personaj care sigur va face faţă într-un moment dificil

Titus Corlăţean: E o nominalizare excelentă, dare e o pierdere pentru noi în peisajul intern

Petru Filip PSD: Este o potrivire între calităţile dv şi cele de ambasador pentru postul din SUA.

George Maior, cu modestie jucată, a răspuns odelor: „Am să încerc să mă ridic la înălţimea aşteptărilor”

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares