Mar 25, 2023, 12:52

Condamnare record pentru un proxenet român care a terorizat Spania. 44 de ani de închisoare VIDEO

1451320519_124473_1451320961_noticia_normal

Iulian Tudorache, un proxenet originar din localitatea ialomițeană Fetești, a primit cea mai mare pedeapsă din istoria Spaniei pentru sechestrare și trafic de persoane, precum și pentru maltratarea a zeci de femei. Alături de „Neluțu” au mai fost condamnate alte 13 rude, membri ai aceleiași rețele, printre care și soția și fiica acestuia. Pedepsele sunt între 1 și 31 de ani pentru delicte relaționate. Iulian Tudorache, care a primit cea mai dură pedeapsă, 44 de ani în închisoare, se află în arest din martie 2012, când poliţia spaniolă a destructurat reţeaua de proxeneţi pe care o conducea și care acționa în colonia Marconi din Madris, celebrul teritoriu lăsat liber de Ioan Clămparu. Până acum cel supranumit”Cap de Porc” primise cea mai mare pedeapsă din istoria Spaniei pentru proxenetism.

Liderul grupului infracţional tortura prostituatele care nu respectau regulile stabilite de proxeneţi. Judecătorul care a dat sentința record de 44 de ani de închisoare a evidențiat „cruzimea extremă” de care acesta a dat dovadă. De asemenea, tinerele erau ameninţate că rudele lor din România vor avea de suferit.

Judecătorul a amintit că Tudorache a bătut şi a legat de calorifer o minoră care nu voia să se prostitueze. Apoi, i-a tatuat pe încheietură un cod de bare şi suma de 2 mii de euro, cât datora fata reţelei mafiote.

Proxenetul obișnuia să filmeze aceste torturi, așa cum au povestit o parte dintre minorele care i-au căzut victime. În timpul perchezițiilor din 2012 care au dus la arestarea lui Tudorache s-au găsit numai într-o locuință 140.000 de euro ascunși într-un tavan fals, mai multe arme de foc cu muniția aferentă, săbii, bijuterii. De asemenea, procurorii spanioli au confiscat 5 mașini de lux și dispozitive electronice de urmărire de ultimă generație.

 

 

0 Comentarii

Shares