Feb 4, 2023, 19:56

Coreea de Nord în varianta PSD. Liviu Dragnea cere „unitate generală” între partide, presă şi Facebook

dragnea la congres

Președintele PSD, Liviu Dragnea, cere „o unitate generală a clasei politice, a societății civile, a presei, a rețelelor sociale”, el susţinând că aceste lucruri, alături de o economie puternică, definesc „o ţară puternică”

Dragnea a scris pe Facebook, aşa cum a promis că va face, că „în ultima perioadă, se caută pretexte pentru a pune România în situații dificile, dând exemplu în acest sens știrea SkyNews și cea referitoare la relocarea armamentului nuclear”

„Săptămâna acesta România a fost ținta a două tentative de manipulare a opiniei publice internaționale: știrea celor de la SkyNews și cea despre relocarea armamentului nuclear. Se caută pretexte pentru a pune România în situații dificile. E o chestiune de siguranță națională. Instituțiile statului, DIICOT, SRI, MAE și MApN, au reacționat bine. E timpul ca și clasa politică să lase divergențele și să aibă o atitudine unitară. România trebuie să devină mai puternică pentru a nu fi tratată ca un pion pe tabla de șah a intereselor geostrategice internaționale”, a scris Dragnea, pe Facebook.

dragnea pe facebook

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares