Mar 29, 2023, 19:06

Creatoarea de modă Eli Lăslean vrea să scrie o carte despre rochiile lui Carmen Iohannis

CARMEN IOHANNIS

„Prima Doamnă nu poartă orice. Fiecare dintre cei care o îmbrăcăm aducem mai multe variante şi dânsa alege. Cred că este normal să aleagă rochia în care se simte bine. Libertatea de a te îmbrăca aşa cum simţi cred că trebuie să o aibă şi Prima Doamnă”, a declarat Eli Lăslean, sâmbătă, la Antena 3.

 „Ar trebui să înţelegem că nu ne stă bine să fim atât de răutăcioşi, că ne-ar sta mult mai bine să o aplăudăm pe Prima Doamnă care a venit cu o altă imagine despre noi”, a adăugat ea.

„Apăr eleganţa. În ultimii ani, m-am ocupat foarte îndeaproape de femeia pe care o îmbrac şi clientele mele ştiu asta. Pe fiecare o tratez ca şi când eu aş fi în faţa oglinzii. Un lucru extraordinar pe care l-am constatat este că spre mine vin nişte femei care în interiorul lor au o anumită eleganţă şi de aceea le place eleganţa mea. Clientelor mele le place stilul meu, frumusețea așa cum o exprim eu. Dacă o femeie nu este echilibrată în interior, nu-i place haina mea și lucrul de care sunt foarte mândră este că am cele mai frumoasele cliente, cu caracterul cel mai frumos. Mi-am dat seama că atunci când am în faţă un om cu o frumuseţe interioară, haina mea se aşează natural”, a spus Eli Lăslean.

Carmen Iohannis a purtat de mai multe ori rochii create de Eli Lăslean. Aceasta a spus că o îmbracă cu bucurie pe Prima Doamnă și chiar va scrie o carte despre rochia primei doamne. Designerul a dezvăluit că soția președintelui se va ocupa în perioada următoare de proiecte sociale: „În curând se va implica în proiecte sociale”.

 

0 Comentarii

Shares