Ian 30, 2023, 23:48

Crin Antonescu e nostalgic după Ponta și e curios în legătură cu Iohannis

crin

Fostul președinte al PNL a declarat în cadrul unei emisiuni la postul B1TV că nu a lămurit lucrurile cu cel care i-a luat locul în partid și la candidatura la Președinție, Klaus Iohannis, spunînd că o discuție cu acesta „nu a fost prima nevoie pe care a simțit-o”. Crin Antonescu a spus că, deși „în plan uman” nu a înțeles acțiunile acestuia, nu îi poartă „nicio rachiună” lui Iohannis dar că „este curios în legătură cu acesta”, adică așteaptă să vadă ce va face în poziția de șef al statului. Întrebat ce părere are despre faptul că în cele 6 luni de mandat Iohannis a scris două cărți, Antonescu a răspuns ironic: „nu mă provocați să vorbesc despre asta”.

Despre Victor Ponta, Antonescu a ținut să spună că „atâta cât sunt oamenii prieteni în politică au fost prieteni” și că „Victor Ponta nu a gestionat întru totul propriile acțiuni”, referindu-se la o posibilă implicare a serviciilor secrete în perioada electorală din 2014. „Am un fel de compasiune pentru Victor Ponta”, a spus fostul copreședinte al USL.

Liderul liberalilor s-a declarat nerăbdător să se retragă din politică și a spus că nu va mai candida pentru un mandat de parlamentar.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares