Mar 30, 2023, 11:46

Crin: PNL are o criză de conducere, Cioloş ar trebui să preia partidul

gorghiu si crin

„Dacă domnul Cioloş doreşte să reformeze ceva, va trebui să accepte fie conducerea unui partid, PNL, ca nu cred ca se va duce la PSD, sau să îşi facă un partid”, a declarat Crin Antonescu marţi la România TV.

Acesta a spus că PNL trece printr-o criză şi că nu se poate schimba decât cu alt lider.

„PNL în acest moment, o spun cu părere de rau, încă sunt membru şi senator, PNL e pe nicaieri, nici la putere, nici în opoziţie, pentru că nu are o identitate, o conducere, nu e un afront la doamna Gorghiu, sau la domnul Blaga”, a spus fostul pre;edinte al liberalilor.

„Cred că PNL are o criză de conducere, care înseamnă o identitate, o poziţie, un lider, cred că domnul Cioloş ar fi o variantă dar nu pot sa discut în numele PNL. Ceva e întotdeauna mai mult decat nimic. Din punct de vedere politc, ca sa fii partener cu cineva trebuie să exişti”, a mai declarat Crin Antonescu. .

Acesta a spus că cele două partide mari din România în acest moment sunt total în afara jocului:
„În momentul în care principalele partide iţi spun, PNL, noi nu avem nicio propunere, PSD, fă ce vrei că noi susţinem orice ne dai, ce putea sa facă Iohannis, decât sa apeleze la un om în care are încredere, decât să apeleze la un parteneriat constituţional”

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares