Ian 27, 2023, 22:05

Cum au refăcut Dragnea și Oprea mariajul PSD-UNPR la un salon de nunți, păziți de gorilele lui Onțanu

gorile

PSD și UNPR și-au jurat din nou credință, marți, în cadrul adunări desfășurate la un restaurant specializat în organizarea de nunți din sectorul condus de Neculai Onțanu. Aurrum Palace, situat într-o zonă industrială de la marginea orașului, a fost locația oferită de Onțanu pentru fericitul eveniment, locație securizată de un grup de bodyguarzi desprinși parcă din filmele cu gangsteri, care nu au permis presei nici să stea pe trotuar.

Înainte de ședință, Liviu Dragnea a declarat că relația cu UNPR a fost fisurată de trădarea lui Gabriel Oprea de la negocierile pentru un nou guvern, când acesta a anunțat că susține varianta lui Klaus Iohannis, nu pe cea a PSD.

În cadrul adunării, cei doi președinți au avut câte un scurt discurs pentru grupurile parlamentare ale celor două partide. Gabriel Oprea a spus că a existat „un declic” al Coaliției în momentul demisiei lui Victor Ponta, iar Liviu Dragnea a arătat că nu mai există fosta Coaliție, dar trebuie continuată colaborarea între partidele acesteia la nivel parlamentari.

„Principalul atu pe care îl avem este acest grup parlamentar.  Să nu lăsăm guvernarea pradă unui șantaj politic, care se pregateste de către PNL. Ne interesează continuarea investițiilor locale, necesare cetățenilor”, le-a spus Dragnea colegilor, precizând ceea ce era mai important pentru aceștia: „Avem garanția că nu începe o tulburare în țară, o prigoană a primarilor și simpatizanților noștri”

gorile 2

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares