Iun 6, 2023, 18:39

Cum devine Gabriel Oprea apostol al Justiției și îi cere demisia lui Ponta

foto cotidianul

După ce l-a însoțit pe prietenul său Victor Ponta la Baku, la întîlnirea cu Putin și Erdogan, Gabriel Oprea a acordat un interviu postului ProTV pentru a se distanța de Ponta și de demersurile PSD anti Justiție, despre care spune că se desfășoară „pe furiș”, deși parlamentarii săi au lucrat împreună cu cei ai PSD la proiectele de modificare a Codului Penal care se află în dezbatere la comisia juridică a Camerei Deputaților.

”Eu, dacă aș fi în locul lui, mi-aș da demisia. E decizia lui Victor Ponta. Un om e vinovat, sau nevinovat, printr-o decizie a judecătorilor. Nu e deloc ușor nici pentru imaginea României ca premierul să fie anchetat. E un premier bun, dar poate fi și mai bun.”, a spus Gabriel Oprea.

„I-am spus-o și lui Victor Ponta, le-am spus-o și colegilor de coaliție. În momentul în care constatăm că se lucrează, de exemplu, la Codul acela Penal – unii, pe furiș, vor să-l modifice – sau se dorește un atac asupra statului român, pe noi de pierd de parteneri”, a declarat Oprea în emisiunea „Dupa 20 de ani”, la ProTV.

„Vreau să vă spun că problemele de justiție, în general, eu nu le discut. Eu, Gabriel Oprea, membru al Guvernului, dar și presedinte UNPR, militez pentru întărirea Justiției”, a spus vicepremierul.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares