Mai 31, 2023, 00:48

Cum îşi asigură Onţanu tăcerea presei cu un peşte, o ciorbă şi un scuter

cei pe care i-a dus Ontanu la Comana au fost insotiti de ambulanta Primariei si au coborat din autocare incarcati cu saci plini de cadouri

Despre Neculai Onţanu şi faptele sale de vitejie de la Primărie nu prea găseşti mare lucru prin presă (ca de altfel despre niciun primar din Bucureşti). Care este secretul generalului doctor în securitate naţională cu doctorat obţinut la SRI?

Păi de exemplu astăzi, după cum susţin surse din Primăria Sectorului 2, Neculai Onţanu a adunat jurnalişti acreditaţi la instituţia sa şi, împreună cu angajaţii din subordine, i-a deplasat la Comana, la pensiunea prietenului său, afaceristul Gelu Pălămaru, la o partidă de pescuit dotată cu premii, cu o masă caldă şi o zi de distracţie gratis. Premii pentru jurnaliştii săi acordă Onţanu în fiecare an, astă vară talentul la pescuit fiind răsplătit pe banii primăriei cu câte un scuter.

Ciorba şi distracţia sunt asigurate de patronul Compelxului Comana, Gelu Pălămaru, care, întâmplător, deţine firma de construcţii GECA Impex, care, la fel de întâmplător a obţinut de la primăria lui Onţanu contracte în valoare de 14 418 954 lei, adică aproape 4 milioane de euro, pentru spaţii verzi, bănci şi scrumiere (vezi captură foto SEAP)

Pălămaru este naşul lui Gheorghe Flutur, fostul lider al PDL, şi este gazda tuturor excursiilor oferite de Onţanu alegătorilor din Sectorul 2.

sursa SEAP
sursa SEAP
gelu palamaru, foto Facebook
gelu palamaru, foto Facebook

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares