Dec 7, 2016, 14:25

Cum s-a curăţat PSD de un baron care şi-a început cariera furând 4 saci de grâu de la stat

Adriana Dutulescu

Şi baronii au onoare. Cei care au promis ieri, înainte de şedinţa CEX al PSD că vor demisiona din toate funcţiile dacă Liviu Dragnea pleacă din fruntea partidului, s-au ţinut de cuvânt. Dragnea a rămas în fruntea partidului, dar ei şi-au dat demisia. Paul Stănescu de la Olt şi Nicolae Bădălău de la Giurgiu.

Ei, să spunem o poveste.

A fost odată ca niciodată un subinginer la CAP Malu Spart. Într-o zi, el s-a dus la un vecin şi a cumpărat un curcan. Venind vorba de curcani şi găini, vecinul i-a zis subinginerului “mă, poate îmi faci şi mie rost de la tine de la CAP de nişte saci cu grăunţe, că nu mai am ce să dau la orătănii să mănânce”. Subinginerul,  suflet sensibil, s-a dus la muncă şi, când toată lumea era în pauza de masa, a furat patru saci cu grâu.

Ghinionu’ dracu’, a fost prins şi condamnat la un an de închisoare cu executare la locul de muncă.

Peste nişte ani, calificat fiind în ceea ce priveşte subtilizarea de bunuri de la locul de muncă, subinginerul a ajuns deputat în Parlamentul României şi preşedinte la PSD Giurgiu. Girat din nou în 2012 de liderii USL să ajungă senator. Urmărit penal pentru trafic de influenţă într-un dosar de evaziune de 50 de milioane de euro.

Azi şi-a dat demisia din funcţia de baron. Şi din cea de secretar general adjunct al PSD.  Îl recomandau vocea şi talentul.

badalau-2

badalau-3

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares