Feb 4, 2023, 01:15

Cum s-a descurcat Iohannis la prima sa petrecere pentru copii

kiwi homepage

Preşedintele Klaus Iohannis a fost, luni, gazdă pentru sute de copii, care şi-au sărbătorit ziua în grădina Palatului Cotroceni cu muzică, baloane, fotografii şi selfie-uri cu şeful statului, acesta dând numeroase autografe, fie pe cartea sa „Primul Pas”, fie pe simple foi de hârtie.

Primirea a avut loc în Sala Unirii, unde doi copii nerăbdători s-au dus lângă preşedinte în timp ce acesta îşi ţinea scurtul discurs.

kiwi misto

„Vai, ce frumoasă eşti! Tu eşti zâna României, te rog frumos să stai cu mine. S-o aplaudăm pe zâna României”, a spus Iohannis, în momentul în care o fetiţă cu o rochie vaporoasă şi aripioare a venit lângă el şi i-a oferit un cadou.

După discursuri, preşedintele Klaus Iohannis a fost asaltat de copii pentru a face fotografii şi selfie-uri. Iohannis a primit mai multe cadouri, printre care două desene şi un tablou cu mesaje.

Petrecerea a continuat în grădina Palatului Cotroceni, unde Klaus Iohannis şi copiii au urmărit câteva demonstranţii de îndemânare cu armamentul din dotare ale membrilor Regimentului Gărzii de Onoare şi Protocol „Mihai Viteazul”.

Conform Mediafax, şeful statului a petrecut aproximativ o oră printre copii şi părinţi, care i-au cerut autografe, fie pe simple foi de hârtie, fie pe ultimul său volum „Primul Pas”. A urmat o nouă „sesiune” de fotografii şi selfie-uri.

În sunetele fanfarei militare, copiii s-au jucat, au mâncat dulciuri şi au primit cadouri şi baloane.

La evenimentul găzduit la Palatul Cotroceni au participat câteva sute de copii din programele educaţionale ale organizaţiei „Salvaţi Copiii”, din şcolile partenere organizaţiei, copii participanţi la Forumul Naţional al Copiilor şi Tinerilor şi copii ai angajaţilor Administraţiei Prezidenţiale.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares