Iun 6, 2023, 06:46

Cum se ceartă pesediștii pe scaunul lui Ioan Rus

foto observatorbn.ro

Deși contextul politic nu ar fi de natură să facă pe cineva să-și dorească să facă parte dintr-un Guvern despre care nu se știe cât o să mai fie în funcție, pesediștii poartă lupte acerbe pentru scaunul eliberat de Ioan Rus.

Pentru funcția de paznic al Masterplanului de autostrăzi a fost inițial în cărți, cu mari șanse, senatorul Mihai Fifor, care s-a remarcat în timpul luptei Comisiei Nana cu familia Băsescu. Fifor a căzut însă în cîteva zile în dizgrația lui Victor Ponta lovit de campania virulentă dusă împotriva sa de Lia Olguța Vasilescu, care, văzând un post liber în Guvern, îl dorește din nou pentru pupilul său, Claudiu Manda, cel refuzat la nominalizare pentru Ministerul Bugetului. Argumentul folosit de Lia Olguța Vasilescu împotriva lui Fifor este faptul că acesta s-a căsătorit cu fata baronului de Dolj, Ion Prioteasa, care nu ar fi tocmai unul dintre susținătorii lui Victor Ponta.

Și Marian Oprișan a pus ochii pe ministerul care împarte autostrăzi, pe care îl vrea pentru Iulian Matache, actualmente secretar de stat în minister, dar, la fel de important, soțul președintei Tribunalului Vrancea.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares