Feb 7, 2023, 04:49

Cum se discută Codul Fiscal în sediul PSD: „Hai la mine că am nişte vin cu gheaţă”

red wine

Şedinţa de luni a Coaliţiei de guvernare, convocată la sediul PSD, nu a reuşit să tranşeze problema promovării Codului Fiscal respins de Klaus Iohannis, din cauză că… a fost o şedinţă simulată. Rovbana Plumb, Gabriel Oprea, Daniel Constantin şi Daniel Chiţoiu s-au adunat la sediul central al PSD doar de ochii presei, pentru că numai Victor Ponta, plecat din nou la Istanbul, poate să decidă ce se va întîmpla cu noul Cod Fiscal.

De alştfel, Gabriel Oprea a plecat de la şedinţă după numai 10 minute, urmat de Liviu Dragnea, pe care l-a invitat în curtea vecină, la sediul UNPR, la un pahar de vin. „Hai la mine că am nişte vin cu gheaţă”, i-a spus Oprea lui Dragnea. Acesta a poftit însă la bere, şi cum la UNPR se găsea şi bere, s-a dus la vecini. La aşa-zisa şedinţă a Coaliţiei au rămas Rovana Plumb, Daniel Constantin şi Daniel Chiţoiu, care, când au fost întrebaţi de Dragnea, la întoarcere, ce au decis să facă în privinţa Codului Fiscal, au răspuns că nimic. Doar Victor Ponta va anunţa marţi, când se întoarce de la Istanbul, ce are de gând să facă.

Liderii coaliţei sunt de acord cu Codul Fiscal în forma adoptată de Parlament, a anunţat Rovana Plumb după şedinţa simullată, precizând că „modalitatea de soluţionare” a acestei chestiuni, în urma retrimiterii legii spre reexaminare, va fi comunicată de premierul Victor Ponta.

0 Comentarii

Shares