Oct 24, 2021, 14:35

Cursa Bucureşti-Viena pe calea ferată, deturnată din cauza imigranţilor

tren

Trenul Dacia 346 Bucureşti-Viena va merge doar până în Budapesta, iar de acolo călătoria poate fi continuată cu trenuri din traficul intern al Ungariei, după ce a fost suspendat traficul feroviar internaţional de la Budapesta către Europa de Vest.

Pasagerii care au bilete la trenurile internaţionale către aceste destinaţii şi care vor renunţa la călătorie vor primi contravaloarea biletelor pentru parcursul neefectuat.

CFR Călători informează că a fost notificat de administratorul de cale ferată din Ungaria că, din motive de siguranţă pentru pasageri, traficul feroviar internaţional din Ungaria spre Austria/Europa de Vest (Budapesta – Hegyeshalom  fr şi Budapesta – Sturovo fr) este temporar suspendat.

„Astfel, trenul Dacia 346 Bucureşti – Viena,  cu plecare astăzi (joi, n.r.) la ora 14.00 din Gara de Nord va circula până la Budapesta. De aici către frontiera Hegyeshalom  pasagerii pot circula numai cu trenurile din traficul intern al căii ferate din Ungaria”, informează CFR Călători, citat de Mediafax.

Informaţii suplimentare despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile la numerele de telefon 021/9521 (trafic intern), 021.314.5528 (trafic internaţioal Gara de Nord Bucureşti).

Compania feroviară ungară MAV a suspendat până la noi ordine circulaţia tuturor trenurilor internaţionale din Budapesta spre Europa Occidentală, pentru a asigura siguranţa traficului feroviar.

0 Comentarii

Shares