Iun 3, 2023, 14:41

Dacian Cioloş merge la lansarea cărţii poliţistului pamfletar, Marian Godină

sursa Facebook

Premierul Dacian Cioloș va participa miercuri, 24 februarie, la lansarea cărții polițistului Marian Godină, potrivit programului publicat de Biroul de Presă al Guvernului.

Începând cu ora 18.00, Cioloș se va afla în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, unde va participa la lansarea cărții polițistului Marian Godină”, se arată în comunicat.

Poliţistul blogger a devenit cunoscut prin modul savuros în care povestea prin ce trec zilnic poliţiştii. Postările sale aveau mii de share-uri pe Facebook, iar şefii i-au impus să îşi suspende contul. A urmat prima mişcare online de susţinere a lui Godină, care, încurajat, a scris şi o carte.

Godină a reuşit în ultimele zile să adune pe pagina lui de Facebook 200.000 de fani. Zeci de mii de oameni i-au dat like în numai câteva ore în urma dezvăluirilor din Poliţia Braşov şi a presiunilor puse pe poliţiştii care deranjează. Inclusiv ministrul de Interne a vorbit despre cazul poliţistului, care a refuzat să cedeze presiunilor şefului său, deranjat că Godină amendase şoferul unei maşini în care se afla şefa Crucii Roşii Braşov, cunoscut consilier judeţean al PSD şi membru ATOP (n.r. Autoritatea Teritorială de Ordine Publică) Braşov. Acesta şi-a dat chiar demisia în urma scandalului.

0 Comentarii

Shares