Noi 30, 2022, 16:47

Dacian Cioloş şi Laura Codruţa Kovesi, prezentatori radio de 1 Decembrie

kovesi si ciolos

Europa FM a pregătit pentru Ziua Națională a României, ediții speciale ale emisiunilor sale tradiționale, cu invitați excepționali, una dintre surprizele pregătite fiind ediţia găzduită de premierul Cioloş şi de procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, anunţă un comunicat al postului de radio.

„Ziua începe cu Deșteptarea cu Vlad Petreanu și George Zafiu de această dată și cu Loredana și Smiley. Cei doi artiști vor cânta live în matinalul Europa FM așa cum nu i-ati mai auzit niciodată, redescoperind pentru ascultători vechi cântece populare sau folk.

De la ora 10, aniversarea zilei naționale de la Europa FM continuă cu o ediție excepțională a emisiunii România în direct. Timp de 4 ore, Moise Guran și Ciprian Dinu vor aduce în fața ascultătorilor unii dintre cei mai importanți oameni ai momentului care vor răspunde la orice întrebare din partea publicului. Printre ei, premierul Dacian Cioloș și procurorul șef al DNA, Codruța Koveși vor fi gazde ale ediției speciale România în direct”, se arată în comunicat. 

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares