Mar 29, 2023, 10:57

MaPN îi urează la mulți ani… lui Connect-R

SURSA: connect-r.eu

Ministerul Apărării Naţionale este instituţia care ar trebui să fie preocupată de criza din Ucraina sau ar trebui să ne explice strategia de apărare a ţării ori ce s-a discutat la întâlnirea dintre ministrul  german al Apărării, Ursula von der Leyen şi omologul său român, Mircea Duşa. Ar fi doar câteva dintre lucrurile cu care ar trebui să se ocupe MApN.

Găseşte, în schimb, de cuviinţă să facă un gest inexplicabil, ieri, 9 iunie. Pe pagina oficială de Facebook îi urează „La mulţi ani!” lui Connect-R.

conectr

Este vorba despre acel artist care nu doarme vara, cel puţin. Ar fi ceva avut în comun cu Ministerul Apărării, că nici aici soldaţii din Afganistan nu dorm în post. Sau versurile „şi nu-i uşor să-i calci în perimetru,  e atât de hot că sparge termometrul” vor inspira un nou slogan al MApN menit să sperie Rusia. Connect-R ar putea chiar să cânte la parada de 1 Decembrie, când s-ar putea auzi din boxe „bagă, bagă bagă, bagă mare, dă-le, dă-le, dă-le din dotare”.

Niciun alt artist nu a avut în ultimele luni onoarea pe care a avut-o Connect-R. Pagina oficială de Facebook a MApN s-a ocupat între timp de postarea unor fotografii de la antrenamentele militare şi anunţuri privind evenimentele ministerului.

P.S.: Astăzi este ziua Alexandrei Stan.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares