Sep 30, 2022, 22:53

De ce nu l-au trezit colegii din delegație pe Dan Mihalache, șeful Cancelariei Prezidențiale?

click.ro

Dan Mihalache, şeful Cancelariei Prezidenţiale, înfăţişat dormind într-o vizită oficială în Serbia în fotografii publicate marţi într-unul dintre cotidianele deţinute de Cristian Burci, un cunoscut susţinător al preşedintelui Iohannis, a declarat pentru BreakingNews24 că scandalul mediatic este „o prostie” şi că în momentul susprins de fotografii nu se afla într-o împrejurare oficială. „Era un moment de aşteptare, nu era o întâlnire”, a explicat Dan Mihalache.

Însă, dincolo de explicaţiile oferite de Dan Mihalache, se ridică o întrebare: de ce niciunul dintre însoţitorii săi nu l-a trezit, ba mai mult, i-au lăsat pe cei care i-au făcut fotografii să facă acest lucru? Prezent în delegaţie, deputatul sârbilor, Slavomir Gvozdenovici, refuză să dea explicaţii în acest sens. Acesta a susţinut că nu-şi mai aduce aminte de acel moment şi că oricum nu contează, pentrui că „nu era un moment public”.

Șeful cancelariei prezidențiale, Dan Mihalache, a fost surprins de unul dintre colegi dormind în timpul unei întâlniri bilaterale efectuate de președintele Klaus Iohannis în Serbia. Şeful statului a fost însoţit la Belgrad, pe lângă şeful Cancelariei Prezidenţiale, de consilierul pe politică externă, Lazăr Comănescu, şi de consilierul pe securitate naţională, Ion Oprişor.

Dan Mihalache apare în fotografie dormind, fără ca vreunul dintre colegi să îi dea atenție sau să încerce să îl trezească. Fotografia ar fi fost surprinsă de unul dintre oficialii sârbi, potrivit Click.ro, după întâlnirea propriu-zisă, pe care Klaus Iohannis a avut-o în luna iulie cu partea sârbă.

Pe 16 iulie, preşedintele Klaus Iohannis a plecat în Serbia, la invitaţia omologului său sârb Tomislav Nikolić, pentru o vizită de o zi, în care nu a invitat și presa română.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares