Feb 4, 2023, 01:55

De ce să fugi după urs cu o secure neascuţită

urs

Trebuie să faci ceva de-a dreptul prostesc pentru ca un întreg departament de poliţie să dea un comunicat de presă în care să te ia peste picior. Un american a reuşit să-i uimească pe agenţi prin comportamentul său, astfel încât aceştia să scrie:

facebook

*** Nu este recomandat alergatul după urşi în pădure, beat, cu o secure neascuţită *** Departamentul de Poliţie din North Adams îi sfătuieşte pe toţi să NU alerge după urşi prin pădure cu o secure neascuţită, beţi. Da, chiar asta s-a întâmplat în această seară. Am înţeles că sunt urşi în zonă. Dacă vedeţi un urs, LĂSAŢI-L ÎN PACE şi sunaţi-ne. În mod sigur nu avem nevoie de cineva care să se creadă Davy Crockett (n.r. celebru politician şi vânător de urşi) şi să alege urşii prin pădure beat, cu o secure neascuţită.

Poliţiştii nu au explicat despre cine este vorba în comunicatul lor, ceea ce până la urmă este un lucrul bun. Este suficient că postarea pe pagina de Facebook a Departamentului de Poliţie din North Adams a ajuns virală. Iar bărbatul a fost arestat, aşa cum scriu poliţiştii în acelaşi comunicat. Pentru ca totul să fie şi mai jenant, oamenii legii au cerut părerea oamenilor: care cred ei că era scopul pentru care bărbatul beat urmărea un urs, având o secure neascuţită în mână.

0 Comentarii

Shares