Oct 24, 2021, 16:48

Delir omagial pentru Gabriel Oprea: „Dumnezeu l-a adus la noi, la Interne, pe OMUL MINISTRU si MINISTRUL OM”

unpr coperta

Şeful Inspectoratului General pentru Imigrari a publicat un editorial elogios la adresa vicepremierului Gabriel Oprea, pe atunci prim-ministru interimar, anunţă Ştirile Pro TV. .

Textul a apărut în numărul 20/2015, dinluna iunie, al revistei „Migratia si azilul”, buletin editat de Inspectoratul General pentru Imigrari, si este semnat chiar de seful acestei directii din Ministerul Administratiei si Internelor, chestorul Nelu Pop. Prima parte a materialului se refera la Ziua Drapelului, sarbatorita pe 26 iunie, si la faptul ca anul acesta MAI a inaltat la Miercurea Ciuc de la mai mare drapel al Romaniei.

In continuarea editorialului, cu caractere bolduite, autorul scria, in acest context, despre ministrul Gabriel Oprea, care la acea data asigura si interimatul la Palatul Victoria. Iata textul respectiv (puteti descarca publicatia, in format PDF, de la finalul acestui material):

Reverberatia noastra romaneasca si exprimarea publica a bucuriei Zilei Drapelului a primit conotatii inalte prin participarea inimoasa-demna-barbateasca si insufletirea intregii festivitati de catre ministrul nostru, comandantul nostru, Prim-Ministrul interimar domnul GABRIEL OPREA. Traiesc sentimente de mare respect si aprecieri, alaturi de ceilalti colegi ai nostri din minister, fata de OMUL MINISTRU si MINISTRUL OM – din fruntea Internelor.

Noi traim in prezent vremuri normale, de apreciere a oamenilor din partea domniei sale, de acordare a tuturor drepturilor conferite de Lege, de creare a conditiilor normale de munca.

De mult asteptam ziua in care un sef al nostru sa isi aprecieze oamenii, nu numai dupa rezultatele privind statisticile politienesti. De mult asteptam un om care sa ne adune intr-o echipa, sa faca armonie, sa tina la oameni, sa-i determine, sa le ajute familiile celor cazuti la datorie.. De mult asteptam… Si Dumnezeu l-a adus la noi, la Interne, pentru a implini si tine toate acestea, pe domnul GABRIEL OPREA – MINISTRUL OM!

Si politistii, ca si alte categorii profesionale, sunt oameni inainte de toate, si la ei trebuie sa fie loc de a-si putea exprima si trai sentimentele de patriotism, de iubire fata de neam si tara, cu toata demnitatea.

Va multumim domnule GABRIEL OPREA, Viceprim-Ministru pentru Securitate Nationala – Ministrul Afacerilor Interne – Prim Ministru Interimar – pentru redarea deminitatii cadrelor MAI. Sunt sigur ca fiecare membru al familiilor de romani au spus, dupa festivitatea din 26 iunie 2015, de la Miercurea Ciuc, in gand sau cu voce tare ”Sa-i dea Dumnezeu sanatate!”, si odata in plus cei din Ardeal.

Iar noi, politistii, alaturi de celelalte cadre ale ministerului nostru, va raportam domnule Prim Ministru Interimar si va spunem, ca oameni: ne bucuram ca, in sfarsit, avem un MINISTRU OM si un OM MINISTRU.

Cu mana la cascheta, respect si consideratie deosebita

Inspector general,
chestor principal de politie
dr. Nelu POP

0 Comentarii

Shares