Dec 8, 2022, 17:47

Deputat PNL: Gabriel Oprea era în maşină cu două femei, una dintre ele consiliera sa de 23 de ani

consiliera oprea

Deputatul PNL Dan Cristian Popescu susţine că în seara producerii accidentului de le Ştirbei Vodă, Gabriel Oprea nu a oprit maşina pentru nu era singur, ci împreună cu două femei.

„Am informația că la momentul producerii accidentului, în mașina domnului oprea se mai aflau două persoane, între care și o consilieră, se aude, suspect de apropiată!
Dar pentru a evita orice confuzie îl invit să ne spună public dacă este adevărat sau nu!”, susţine deputatul PNL.

Potrivit unor informaţii, consiliera ar fi Alexandra Dobre, tânăra de 23 de ani propulsată de Gabriel Oprea în fruntea organizaţiei de Tineret a UNPR şi angajată pe postul de consilier personal la cabinetul său, cea care duminică a emis declaraţii jignitoare la adresa celor care cer demisia vicepremierului. Se pare că după acest episod, consiliera sexi a fost trimisă brusc într-o călătorie în străinătate.

A doua persoană care se afla în maşina lui Gabriel Oprea ar fi cealaltă consilieră a sa, Elena Ganea, cea care se ocupă de agenda Generalului, îi organizează întâlnirile şi îndeplineşte şi rolul neoficial de secretar general al UNPR.

Dacă aceste informaţii se confirmă, ar însemna că Generalul a minţit când a spus că se afla „în timpul unei deplasări în scop profesional”. În plus, în primul comunicat emis de MAI drept explicaţii pentru accident, se arăta că Oprea venea din Băneasa, de la o instituţie cu atribuţii în siguranţa naţională. Toate indiciile au dus către SRI, însă, în acest caz, se ridică o întrebare legată de prezenţa femeilor în maşina sa – a fost cu ele la instuţia publică de siguranţă naţională sau le-a cules din drum pentru a le duce la restaurantul Excelsior, unde, potrivit site-ului Ioanei Răduca, ar fi avut loc petrecerea aniversară a unui general din MAI?

Interesant de menţionată declaraţia unui martor cu identitate protejată, care a declarat pentru Digi24 următoarele:  În fiecare zi: de acasă la Minister, Guvern, acasă seara. Mai sunt drumuri – ca să mănânce şi în Băneasa. Se duce la cineva acolo.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares