Mar 30, 2023, 10:42

Deputatul PSD care crede că extratereştrii conduc lumea spune că este intelectual, nu ca alţii

sursa foto ziarulargesenilor.ro

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, despre care BreakingNews24 a arătat că este preocupat să propage mesaje antimericane şi conspiraţioniste pe pagina sa de Facebook, s-a arătat foarte nervos pe această temă, supărat mai ales din cauză că subiectul a fost preluat de postul Antena 3. Rădulescu a spus că autoarea articolului „nu are simţul rafinităţii” pe tema civilizaţiilor extraterestre.

„Îmi pare rău că eu am sustinut întotdeauna Antena 3… Probabil că doamna care m-a facut… probabil că nu are simtul rafinităţii (!!!) şi al fineţii acestor lucruri, dar pentru dânsa şi pentru ceilalţi, eu am 60 de initiative legislative, nu am avut nicio absenţă şi dacă duminica am chef să şeruiesc 800, 1000 de lucruri, o chestie că extretareştrii conduc lumea…”, a declarat Rădulescu, înaintea şedinţei deputaţilor PSD.

„Activitatea unui parlamentar considerat în primele locuri, că discută despre extratereştri e treaba mea,
e viaţa mea privată, care sunt intelectual (sic) ca medic, nu ca alţii care sunt muncitori necalificaţi prin Parlamentul ăsta”, a spus Rădulescu. Acesta a explicat că nu crede că singura planetă pe care există civilizaţie este Terra şi că, în opinia sa, „Iohannis şi Cioloş sunt extratereştri”.

Deputatul PSD Catalin Marian Radulescu a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie sub control judiciar, pentru savarsirea infractiunilor de efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia si dare de mita.

Din rechizitoriul procurorilor, citat de Hotnews

  • In perioada ianuarie 2013 – februarie 2014, concomitent cu exercitarea functiei de deputat in Parlamentul Romaniei – Camera Deputatilor, inculpatul Radulescu Catalin Marian s-a ocupat si de administrarea curenta si controlul societatii comerciale S.C. CONCORDIA CON. STRADE S.R.L, (prin angajatii acesteia), efectuand in acest sens operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia si in scopul obtinerii pentru sine si pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite (constand in interesul legat de obtinerea de dividende, profit, marirea cifrei de afaceri a societatii, restituirea imprumuturilor acordate societatii s.a.).
  • La data de 27 august 2013, inculpatul Radulescu Catalin Marian, in cadrul unei intalniri cu un manager de proiect, privind construirea unui magazin situat in Pitesti, jud. Arges, cu ocazia incheierii procesului verbal de receptie a lucrarii, i-a promis acestuia oferirea sumei de 10.000 lei.
  • In schimbul acestei sume de bani, functionarul trebuia sa nu ridice obiectiuni cu privire la calitatea lucrarii si pe cale de consecinta, sa semneze procesul verbal de receptie, fara reducerea devizului cu suma de 50.000 lei pentru lucrarile prost executate.

Dosarul a fost trimis spre judecare Inaltei Curti de Casatie si Justitie – Sectia Penala, cu propunerea de a se mentine masura preventiva a controlului judiciar fata de inculpat.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares