Ian 28, 2023, 03:14

Destinul tragic al fiicei lui Whitney Houston. Bobbi Kristina moare la 22 de ani, în aceleași condiții ca și mama sa

Credit foto: usmagazine

Bobbi Kristina, singurul copil al legendei muzicii pop, Whitney Houston, care a declanșat o isterie în media din Statele Unite după ce a fost găsită inconstientă într-o cadă la 31 ianuarie, o murit în spitalul în care era internată.

Bobbi Kristina Brown, care poartă numele nu la fel de celebrului său tată, Bobby Brown, sursa abuzurilor și scandalurilor din familie, era singura moștenitoarea a averii de 20 de milioane de dolari lăsată în urmă de Whitney Houston. Ea a fost găsit inconștientă la începutul anului în casa familiei din Atlanta, într-o cadă, și a fost imediat pusă în comă indusă. Circumstanțele aminteau de acelea în care a murit mama sa, înecată în cada unui hotel din Beverly Hills, pe 11 februarie 2012. Se pare, din cauza abuzului de droguri, dependență cu care se lupta și fiica sa.

Bobbi Kristina a fost găsită de iubitul ei, Nick Gordon, şi de un prieten al cupluluiNick Gordon a fost acuzat, într-un proces de 10 milioane de dolari, că i-a provocat iubitei sale leziuni cauzatoare de moarte şi că i-a furat o sumă mare de bani din cont în timp ce ea se afla în comă. Procesul a fost demarat în statul american Georgia, de administratorii averii lui Bobbi Kristina, desemnaţi de un tribunal local. Potrivit acuzaţiilor formulate în acest proces, Bobbi Kristina s-a certat într-un mod foarte zgomotos cu Nick Gordon pe 31 ianuarie. La încheierea disputei, ea „nu prezenta semne vitale de viaţă şi era în stare de inconştienţă, cu faţa în jos în cadă, cu gura umflată şi cu un dinte lipsă”.

Nick Gordon a fost crescut de Whitney Houston încă de la vârsta de 12 ani, însă nu a fost adoptat în mod legal. Ulterior, el a început o relaţie cu Bobbi Kristina şi, după moartea artistei americane, cei doi tineri au început să îşi spună „soţ” şi „soţie”, deşi s-au căsătorit niciodată oficial. Mai mult, Nick Gordon a început să o agreseze fizic pe Bobbi Kristina şi a încercat să preia controlul averii iubita lui le moştenise de la mama ei.

Whitney Houston, o legendă a muzicii pop în anii ´80 și ´90, și-a distrus cariera în urma abuzului de droguri și scandalurilor cu soțul său, cântărețul Bobby Brown. Cei doi au divorțat în anul 2007.

0 Comentarii

Shares