Iun 7, 2023, 16:26

Dezbatere a republicanilor cu bâlbe, acuzaţii şi propuneri de noi modalităţi de tortură

trump cruz

Ultima dezbatere a republicanilor, găzduită de postul ABC, nu a convins mulţi electori, dar a fost dintre cele mai comentate pe site-urile de socializare. Seara a început cu o nesincronizare a lui Ben Carson, unul dintre cei mai cunoscuţi medici chirurgi din Statele Unite, care a dat peste cap toată organizarea echipei de producţie. Carson nu şi-a auzit numele, aşa că Ted Cruz, marele învingător din Iowa, a păşit în platou, lăsându-l în urmă şi pe Donald Trump, şi el încurcat de cele întâmplate.

A fost doar încălzirea, şi în platou şi pe site-urile de socializare. Donald Trump pare să nu îşi fi învăţat lecţia din Iowa, şi continuă drumul spre New Hampshire, acolo unde vor avea loc peste două zile alegeri, cu noi modalităţi de a şoca. Aşa că a reluat o propunere mai veche şi a promis introducerea unor metode mult mai brutale de interogare a suspecţilor de terorism. În viziunea sa „tehnica înecului simulat” fiind prea blândă. Viziune împărtăşită şi de senatorul Ted Cruz.

Seara a fost marcată şi de o acuzaţie stranie a senatorului Christie. Acesta a denunţat tehnica discursului folosită de colegul său, Marco Rubio. Christie spune că Rubio „toceşte” discursurile.
„Când eşti preşedinte sau guvernatorul unui stat, discursul de 30 de secunde pe care l-ai memorat, despre cât de grozavă este America, nu rezolvă nicio problemă pentru nimeni. Ei se aşteaptă să deszăpezeşti, să redeschizi şcolile, iar când cel mai mare dezastru îi loveşte, se aşteaptă să le reconstruieşti statul”, a spus Christie. „Statul pe care îl conduci a fost lovit de ninsori acum două săptămâni. Au trebuit să te facă de ruşine pentru asta ca să te convingă să te întorci acolo”, i-a reproşat tăios Rubio.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares