Mai 28, 2023, 04:03

Din Turcia, Ponta anunță că nu mai are ce discuta cu Iohannis și că nu își să demisia

foto facebook

Victor Ponta, aflat în Turcia, a anunțat duminică seara, la Antena 3, că nu își va da demisia din funcția de prim-ministru pentru că nu există o altă soluție de prim ministru în România. „Nu e vorba de persoana mea ci că nu există o alternativă la actualul Guvern”, a spus Ponta. El a explicat că nu are sens o demisie în acest moment în care România are cea mai mare creștere economică din Europa și că se va întoarce la Guvern mai repede decât prevede interimatul de 45 de zile al vicepremierului Oprea.

Ponta l-a acuzat pe Klaus Iohannis că „a avut o atitudine total incorectă” și a anunțat că nu mai dorește să comunice cu acesta: „nu voi mai avea decât comunicări strict instituționale”. „Eu nu intru în atribuțiile președintelui, îi respect fișa postului și vreau să fie respectate și ale mele”, a spus premierul suspendat, care a precizat că nu a mai discutat cu Președintele „după ziua în care a zis la tv să plece Ponta”.

Întrebat de ce a ales să plece în turcia pentru operația la genunchi, Ponta a spus că dincolo de problema medicală, avea nevoie de liniște: „Chiar aveam nevoie după 3 ani și ceva nu doar de această operație ci și de un pic de liniște”

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares