Ian 28, 2023, 19:38

Donald Trump crește în sondaje după fiecare gafă. A câștigat 7% după ce a jignit o jurnalistă Fox News

Sin título

Donald Trump a ajuns la un incredibil 32% în preferințele republicanilor și devine în acest moment de neegalat între colegii de partid în cursa pentru Casa Albă. Miliardarul a crescut în mai puțin de o săptămână cu 7 procente, mai ales după dezbaterea FOX News. Trump este urmat pe locul doi, la mare distanță, de Jeb Bush cu numai 11%, în timp ce restul colegilor, guvernatori, senatori, avocați sau foști directori al unora dintre cele mai mari companii din lume, au înregistrat scoruri neașteptat de mici.

2B406E8900000578-3192762-CRUSHING_IT_The_real_estate_billionaire_picked_up_7_points_after-m-1_1439234581590

Trump a înregistrat un salt incredibil în ciuda controverselor cu unul dintre moderatorii dezbaterii Fox News, Megyn Kelly. Miliardarul a încercat astfel să limiteze consecinţele negative ale afirmaţiilor pe care le-a făcut vineri, într-un interviu pentru CNN, când a sugerat că motivul pentru care jurnalista l-a atacat este pentru că se afla în perioada menstruaţiei.

Aceste comentarii ale magnatului l-au determinat pe Erick Erickson, redactorul-şef al blogului conservator RedState.com, să-i retragă lui Trump invitaţia la reuniunea unor activişti de bază, iar pe principalul consilier politic al candidatului miliardar să se retragă din campanie.

„Mă refeream la nas, urechi”, a declarat Trump pentru emisiunea „This Week” de la postul ABC News. „Sunt nişte afirmaţii foarte obişnuite. Şi numai un pervers s-ar gândi la ce au spus oamenii. Unii oameni au spus că doar un pervers ar gândi aşa”, a subliniat el.

Trump s-a simțit atacat de prezentatoare pe timpul primei dezbateri televizate a republicanilor, după ce Kelly l-a întrebat cum îi va face față lui Hillary Clinton dacă îi va cere socoteală pentru toate declarațiile sale jignitoare la adresa femeilor.

„N-am timp de corectitudine politică totală. Sincer, nici America nu mai are timp de corectitudine politică totală. Pierdem în faţa Chinei şi a Mexicului, în comerţ, dar şi la graniţă. Pierdem în faţa tuturor. Am fost drăguţ cu tine, Megan, deşi probabil aş fi putut să nu fiu, dacă mă gândesc la modul în care m-ai tratat tu pe mine, dar nu aş face aşa ceva”, a declarat Trump.

Trump a scris ulterior, într-un mesaj postat pe Twitter, căMegyn Kelly „nu este prea bună sau profesionistă”.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares