Mar 25, 2023, 23:10

Două atacuri cu bombă și mai multe atacuri armate la Paris, peste 60 morți și 100 de persoane luate ostatici

atac la paris

UPDATE

Președintele Franței, Fracois Hollande, a anunțat că a dispus închiderea granițelor țării, astefl încât să nu mai poată intra alți atacatori. El a precizat că a declarat și stare de urgență la nivel național. 

  • Mai mulți ostatici aflați în sala de concerte Bataclan scriu pe rețelele sociale că teroriștii omoară ostaticii unul câte unul. Ei imploră Poliția să intervină, anunță CNN

Mai multe explozii şi incidente armate au avut loc vineri seară în centrul Parisului, în zona Stade de France, unde avea loc un amical între echipele de fotbal ale Franţei şi Germaniei. Cel puţin 60 persoane au murit în urma acestor incidente, anunţă surse din cadrul Poliţiei.

Persoane înarmate au luat mai mulţi ostatici într-o sală de concerte din Paris, afirmă surse din cadrul Poliţiei franceze citate de AFP.

Potrivit unor surse din cadrul poliţiei franceze, in jur de 100 de persoane au fost luate ostatice într-o sală de concerte.

Președintele Franței, Fracois Hollande, care se afla pe stadion, a fost scos de urgență în timpul atacului, dar autoritățile au decis să continue partida de fotbal, pentru a nu crea panică.

În timpul meciului, s-a auzit zgomotul produs de una dintre explozii

President Barack Obama speaks on Paris attacks„This is an attack not just on Paris, not just on the people on France, but this is an attack on all humanity and the universal values that we share,” President Barack Obama said about the #Paris attacks. Follow latest updates here: http://cnn.it/1kTwXwz

Posted by CNN on 13 Noiembrie 2015

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares