Mar 23, 2023, 04:04

Dragnea: A venit Ponta, acum să clarifice relaţia cu UNPR

dragnea

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la Reghin, că nu a ştiut că premierul Victor Ponta va reveni în ţară, ci a văzut şi el la televizor, dar că nu poate decât să îi spună, „cu drag”, „bun venit”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„În ceea ce priveşte revenirea premierului în ţară, nu pot decât să îi spun, cu drag, bun venit. Nu am ştiut că vine, am văzut şi eu la televizor”, a afirmat Dragnea. Liderul PSD a adăugat că este un lucru foarte bun revenirea în ţară a premierului. „E un lucru foarte bun. Şi dacă de mâine se întoarce la Guvern, iar este foarte bine”, a mai spus Liviu Dragnea.

Întrebat , într-o conferinţă de presă, despre relaţia cu UNPR, coordonatorul politic al PSD Liviu Dragnea a spus că după întoarcerea lui Victor Ponta „echipa este completă” pentru discuţii.

„Este o discuţie care nu este finalizată şi sperăm să o clarificăm cât de curând. Să se clarifice inclusiv relaţiile din coaliţie, care nu sunt foarte tensionate, numai că trebuie să fie clarificate. Am înţeles că s-a întors şi Victor Ponta în ţară, deci am putea să fim în echipă completă să discutăm”.

Potrivit acestuia, PSD a fost supărat din cauza votului din Parlament pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu ca director al SIE, dar este ”un partid care-şi revine repede”.

„A fost ceva neaşteptat şi ceva puţin neobişnuit. Dar avem puterea să trecem şi să ţinem această coaliţie pentru a avea stabilitate guvernamentală”, a spus coordonatorul politic al PSD.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares