Iun 3, 2023, 23:40

Dragnea acuză Statul că vrea să închidă Antena 3

dragnea bun 2

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a convocat o conferință de presă pentru a-și exprima „indigranrea față de modul abuziv” în care ANAF a comunicat ordinul de evacuare pentru sediile Antenei 3.

„Este un atentat la libertatea presei”, a spus Liviu Dragnea, care a precizat că angajații ANAF trimiși la sediile televiziunii „au legitimat inclusiv un senator care ieșea de la o emisiune”

„ANAF a acționat ca într-o zonă infracțională, ca și cum s-ar fi aflat într-un bazar. Nu există niciun fel de explicație pe baza căreia ANAF să procedeze în acest fel. Statul român închide 5 televiziuni”, a declarat președintele PSD. Acesta a precizat că a avut discuții cu președintele Senatului și cu Mihai Fifor, liderul grupului de senatori al PSD și au decis împreună să susțină convocarea premierului Cioloș la Senat pentru a da explicații în legătură cu acțiunile ANAF.

„Aș fi vrut ca și la Camera Deputaților să se genereze o astfel de acțiune. Domnul Cioloș să fie conștient că este o structură din subordinea guvernului și trebuie să dea explicații”, a spus Dragnea.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares