Iun 6, 2023, 05:19

Dragnea face apel la calm: PSD nu organizează protest de 1 Decembrie

dragnea
Liderul social-democrat Liviu Dragnea a precizat miercuri, într-un comunicat remis presei, că PSD nu va organiza nicio formă de protest sau manifestare negativă pe 1 Decembrie.
   ‘În legătură cu informaţiile apărute în presă, potrivit cărora PSD intenţionează să organizeze mâine, la defilarea de Ziua Naţională, un miting de protest, ca urmare a neinvitării unor lideri PSD şi ALDE la evenimentele de 1 Decembrie, precizez că: Partidul Social Democrat nu organizează nicio formă de protest sau manifestare negativă’, se arată în comunicatul PSD.
   Dragnea afirmă că a primit informaţii că ‘se încearcă atribuirea PSD a unor altercaţii prin infiltrarea’, în zona unde se vor afla liderii PSD, printre oameni, a unor ‘provocatori profesionişti’, cu scopul de a ‘culpabiliza’ PSD şi de a crea ‘emoţie favorabilă’ celorlalte forţe politice.
   ‘Atrag atenţia instituţiilor statului care veghează, potrivit legii, la buna desfăşurare a evenimentelor cu public numeros – Poliţia, Jandarmeria, SPP, Brigada Antitero, să acţioneze profesionist şi în interesul cetăţenilor. În caz contrar, vor fi singurii responsabili pentru posibila degenerare a paradei militare sau permiterea derulării unor incidente reprobabile. Îi asigur pe toţi românii că PSD este un partid care respectă istoria poporului nostru, valorile tradiţionale şi care doreşte ca 1 Decembrie să fie o zi a bucuriei de a fi român şi a speranţei că ţara pe care o lăsăm copiilor noştri va fi una mai bună, liberă şi prosperă’, subliniază Liviu Dragnea în comunicat.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares