Mar 23, 2023, 03:49

Dragnea: „Gabi Firea nu se retrage, e o prostie”. Tăriceanu nu ştie ce să facă

dragnea si tariceanu covrigi

Liviu Dragnea a declarat pentru BreakingNews24 că informaţiile difuzate de Hotnews despre o retragere a Gabrielei Firea din cursa pentru Primăria Capitalei sunt false. „E o prostie”, a spus Dragnea.

Informaţiile conform cărora Dragnea ar negocia cu Tăriceanu o retragere a Gabrielei Firea vin dinpre ALDE, partidul lui Tăriceanu insistând că aceasta ar urma să fie înlocuită de preşedintele Senatului şi candidatul de la Sectorul 1, Dan Tudorache, retras şi el şi înlocuit cu Laura Chiriac.

Doar că, în discuţiile directe, Tăriceanu nu a putut să îi spună lui Dragnea dacă va candida sau nu. Luni după amiază cei doi au avut o discuţie în biroul lui Valeriu Zgonea de la Camera Deputaţilor şi preşedintele ALDE, întrebat fiind dacă are de gând să candideze la Primărie, nu a putut să dea un răspuns tranşant.

Surse politice susţin că acesta a recunoscut că a discutat în cursul dimineţii cu Victor Ponta despre aceasta candiatură la Capitală, dar că Liviu Dragnea nu s-a arătat dispus să renunţe la candidatul propriu al PSD, aducând în acest sns drept argument şi sondajele care îi dau Gabrielei Firea prima şansă.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares