Mar 30, 2023, 12:01

Dragnea: Gabi Firea, o variantă foarte bună pentru Primăria Capitalei

firea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că senatorul şi vicepreşedintele partidului Gabriela Firea poate fi „o variantă foarte bună” pentru Primăria Generală a Capitalei, însă social-democraţii nu au luat, până în acest moment, o decizie, informează Mediafax.

Prezent într-o emisiune la postul România TV, Liviu Dragnea a fost întrebat dacă Gabriela Firea este propunerea PSD pentru o candidatură la Primăria Capitalei, liderul social-democrat răspunzând că „încă nu”. „Dar Gabi Firea poate fi o variantă foarte bună”, a completat preşedintele PSD.

Liviu Dragnea a afirmat că nu a fost luată încă o decizie, însă a subliniat importanţa alegerilor locale din 2016. „Alegerile pentru Primăria Capitalei sunt extrem de importante. Nu mai sunt joacă”, a spus acesta.

Liderul PSD a anunţat, în trecut, că social-democraţii vor lansa o serie de analize, după Congresul partidului, prin care vor să afle care sunt cele mai bune variante pentru candidaturile la primăriile din ţară, precum şi pentru funcţiile de consilieri locali şi judeţeni. La începutul lunii septembrie, Dragnea afirma că vrea ca, până pe 1 decembrie, să poată prezenta lista candidaţilor pentru primăriile de sector din Capitală, precum şi pentru primăria generală. Ulterior, liderul PSD a precizat că sunt în curs analize, iar primele informaţii precise vor veni abia la începutul anului viitor.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares