Oct 18, 2021, 19:51

Dragnea îl aduce înapoi în PSD pe Vasile Dâncu

vasile dancu

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, i-a adresat, vineri, o solicitare publică lui Vasile Dâncu, de a reveni alături de partid, de a fi mai activ, menţionând că „social-democraţia are nevoie de Dâncu”, transmite corespondentul MEDIAFAX. Vasile Dâncu este creierul din spatele strategiilor politice şi acţiunilor publice ale lui Liviu Dragnea. 

Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Conferinţa Judeţeană a PSD Cluj, că Vasile Dâncu ar trebui să se implice mai mult în sprijinirea partidului.

„Vreau să îl rog pe Vasile Dâncu să se apropie, din nou, de PSD, să fie mai activ. Te rog, în numele PSD, să vii alături de partid, şi noi avem nevoie de tine, şi societatea are nevoie de tine. Să te implici mai mult în sprijinirea partidului. Social-democraţia are nevoie de Vasile Dâncu”, a spus Liviu Dragnea.

Vasile Dâncu, care a fost prezent la Conferin?a Jude?eană a PSD Cluj, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că solicitarea lui Liviu Dragnea este mai mult o chestiune „simbolică”.

„Nu am discutat înainte, nu ştiam că îmi va adresa această solicitare. Eu cred că este vorba de a sprijini PSD în chestiuni ideologice, de strategie, nu de a reveni ca membru. Vom discuta”, a spus Dâncu.

Vasile Dâncu a fost ministru al Informaţiilor Publice în Guvernul Adrian Năstase, fiind membru al PSD. În 2008, după alegerile locale, a demisionat din funcţiile deţinute în PSD, iar doi ani mai târziu şi-a dat demisia şi din partid.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares