Iun 7, 2023, 18:47

Dragnea închide gura Bisericii: PSD NU susţine referendumul anti-gay în ziua alegerilor

sursa foto tpol.ro

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat astăzi că PSD nu susţin organizarea referendumului pentru căsătoriile tradiţionale în ziua de 11 decembrie, odată cu alegerile parlamentare.

„Nu, PSD nu susţine nu susţine organizarea în aceeaşi zi cu alegerile pentru parlament. Ştiu că a fost iniţiativa unui coleg, PSD nu susţine din mai multe motive. Dezbaterea în sine este una foarte profundă,
eu nu vreau ca dezbaterea să fie amestecată cu temele de campanie. 11 decembrie este o zi foarte importantă pt viitorul României, vreau ca oamenii să fie conştienţi când merg la vot”, a spus Dragnea.

Acesta a precizat că cei doi senatori care au depus ieri o iniţiativă pentru urgentarea referendului cerut de Coaliţia pentru Familie să retragă din Senat proiectul.

Surse din conducerea PSD au declarat pentru BreakingNews24 că reprezentanţii BOR au făcut lobby p lângă şefii partidului, cerând ca acesta să susţină organizarea referendumului pentru obligativitatea căsătoriilor heterosexuale. „Când au venit preoţii la noi li s-a arătat că nu vrem sa ne băgăm. E posibil sa se fi lăsat asa o impresie că pe la comisii o să votăm ca sa nu zică Biserica că ne opunem. Dar sigur nu ne băgăm”, au explicat sursele citate.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares