Oct 16, 2021, 05:13

Dragnea l-a exclus din PSD pe deputatul care se lupta cu vaccinurile şi cu „oculta”

ninel peia

Liviu Dragnea i-a cerut senatoarei Gabriela Firea, președinta organizației PSD Ilfov, să ia măsurile statutare  în legătură cu prestatia publica a deputatului Ninel Peia, membru în Biroul Permanent Județean Ilfov, ale cărui declarații politice vin în contradicție cu prevederile Statutului si ale Codului de Etic si Conduita adoptat de PSD la Congres, anunţă un comunicat al PSD

Biroul Permanent Județean Ilfov a luat decizia de a-l exclude din partid pe Ninel Peia. Hotararea  BPJ Ilfov va fi supusa validarii în forurile superioare de conducere ale partidului, in cel mai scurt timp.

„Nu știu care este agenda dlui Ninel Peia, dar constat cu părere de rău că este foarte diferită de cea a PSD, iar prin luările sale de poziție din ultima vreme, făcute în nume personal,  se plasează singur în afara partidului. Suntem într-un an electoral și nu ne permitem niciun fel de derapaje, nici de la linia politică asumată de partid, nici de la bunul simț”, a subliniat președintele PSD Liviu Dragnea.

Peia scrisese pe blogul personal că bebeluşii de la Argeş au murit din cauza vaccinurilor. Însă nu este prima scriere ieşită din comun a deputatului. Acesta a povestit, acum două săptămâni, tot pe blog, despre „oculta” care sufocă România: „reţeaua, plasa, ţesută între sute dacă nu mii de Entităţi Asociative Externe (EAE), între tentaculele lor, respectiv un număr uriaş de ONG-uri care acţionează liber, apărate de frumoasa şi, iarăşi, ideatica sintagmă „societatea civilă” care, din păcate, la noi, nu ia poziţie nici când realizeză că preşedinte lor este un bibelou inutil. La adăpostul acestei veşnic clamate, de la o vreme, „societăţi civile”(care, atenţie, ca şi concept, nu este disecată nicăieri pe la vectorii mass-media) vârfurile de lance ale acestor entităţi, 99% bursieri pe bani străini şi niciodată explicaţi, pun gheara pe poziţii-cheie din toate instituţiile româneşti. De regulă, aceştia se cunosc între ei, se promovează între ei, se susţin reciproc, se ajută şi fac în aşa fel încât reţeaua să se extindă cu fiecare minut ce trece. În esenţă, vorbim despre un simplu principiu de castă aplicat pe spatele unei întregi naţiuni nevinovate.
Nepotismul, pe lângă această insidioasă înşurubare a veninului în oasele Patriei, e un nevinovat strănut.
Ei bine, grămada asta de indivizi lipiţi între ei de nevoi şi interese, de ordine şi planuri o voi numi în continuare OCULTA CARE SFĂRÂMĂ ROMÂNIA. Cu tot riscul de a fi, în continuare, tratat drept sărit de pe fix, de tot soiul de purtători de pix, la rândul lor aflaţi, inconştient, în slujba aceloraşi interese antiromâneşti.”

De menţionat că Ninel Peia este, din 2014, doctorand la SRI.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares