Mai 9, 2021, 13:37

Dragnea nu mai primeşte miniştrii lui Cioloş pe la PSD. Sunt „plictisitori”

liviu dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că grupurile parlamentare ale PSD nu vor mai chema miniştrii guvernului Cioloş la consultări pentru că întâlnirile sunt „din ce în ce mai plictisitoare”.

„Eu am vorbit cu colegii mei şi am zis că trebuie să luăm o pauză, pentru că întâlnirile grupului nostru cu miniştrii sunt din ce în ce mai plictisitoare, pentru că nu spun nimic, pentru că nu prea dau răspunsuri şi ne şi încurcă, pentru că, în loc ca lunea după-amiază să avem discuţii despre activitatea parlamentară şi legislativă de aici din Cameră, vorbim discuţii şi cred că nu mai e cazul, deocamdată”, a mai declarat Liviu Dragnea. Acesta s-a declarat dezamăgit de ministruil Finanţelor, Anca Dragu, care a fost de două ori la şedinţele PSD pentru a răspunde la întrebările social-democraţilor.

„Ce am sesizat şi eu, am vorbit şi cu colegii, nu stăpâneşte foarte bine informaţiile de acolo, pentru că, din păcate, au fost câteva întrebări, una pusă chiar de mine la care n-a avut răspuns. A trebuit să se consulte sau au intervenit secretarii de stat, care au fost prezenţi. Nu văd la doamna ministru o deschidere şi o dorinţă de a mişca lucrurile, prin instrumentele financiare pe care le gestionează Ministerul de Finanţe”, a declarat Liviu Dragnea.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares