Iun 7, 2023, 18:58

Dragnea se bate cu Rovana şi acuză RTV de jocuri murdare: Ghiţă o folosesşte pe Udrea în războiul din PSD

dragnea

Liviu Dragnea a anunţat că va candida miercuri pentru funcţia de preşedinte interimar al PSD, la şedinţa Comitetului Executiv. „În urma discuţiilor pe care le-am avut cu foarte mulţi colegi din CEX şi din teritoriu am decis ca mâine să cer votul de încredere pentru a prelua atribuţiile preşedintelui PSD”, a spus Dragnea. El a spus că dacă va fi preşedinte va prezenta un plan concret de acţiuni care să pregătească toamna politică şi o echipă de colegi care să aibă atribuţii efective în această strategie.

Liviu Dragnea l-a acuzat pe Sebastian Ghiţă că foloseşte RTV pentru a se implica în războiul din PSD şi că o foloseşte şi pe Elena Udrea ca agent electoral în conflictul social-democraţilor. „Am văzut că RTV face exit-poll-uri, vă urez succes”, le-a spus Dragnea jurnaliştilor de la RTV. El a spus că şi Elena Udrea este folosită împotriva lui de colegii săi, după ce Udrea declarase că Dragnea este omul lui Vasile Blaga în PSD.

„Nu este admisibil să vrei să ceri încrederea colegilor din PSD folosind oameni din afara PSDŢ, a spus Dragnea, sugerând că Ghiţă se află în spatele Rovanei Plumb.

 

 

 

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares