Feb 7, 2023, 16:04

Dragnea şi Zgonea, de partea lui Iohannis. Anularea recepţiei de 1 Decembrie, un gest înţelept

psd si kiwi

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că decizia lui Klaus Iohannis de a nu mai organiza recepţia de la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Naţionale a fost una „înţeleaptă”, având în vedere evenimentele „tragice” din ultima perioadă.

Dragnea a fost întrebat cum comentează decizia preşedintelui de a renunţa la recepţia anuală de 1 Decembrie. „Cred că a fost o decizie corectă a preşedintelui. Totuşi, au fost prea multe evenimente tragice în ultima perioadă. Cred că a fost o decizie înţeleaptă a preşedintelui”, a spus liderul PSD, la finalul paradei de Ziua Naţională.

Alături de Liviu Dragnea s-a aflat şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, care a spus, citat de Mediafax, că 1 Decembrie este o ocazie pentru ca politicienii să fie mai „retraşi”. „Cel mai frumos eveniment este aici, de 1 Decembrie. Cred că este singura zi în care politicienii ar trebui să fie un pic mai retraşi în activitate şi să lăsăm lucrurile să meargă în ordinea normală a unui stat european”, a spus preşedintele executiv al PSD.

Întrebat dacă el va participa însă la şedinţa solemnă a Senatului de Ziua Naţională, organizată miercuri de preşedintele acestui for, Călin Popescu Tăriceanu, Zgonea a precizat că va participa în calitatea sa oficială, fiind o „obligaţie” ca preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares