Iun 3, 2023, 23:52

Dragnea susţine propunerea PNL pentru reluarea votului pe imunitatea lui Gabriel Oprea

dragnea si oprea

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat astăzi că acceptă cererea PNL privind reluarea votului în Senat pentru încuviinţarea urmăririi penale împotriva lui Gabriel Oprea.

„Dacă se mai ajunge în această situaţie (să se repete votul) PSD nu va mai avea nici o ezitare. Am avut o discuţie serioasă cu liderul de grup. Unii colegi s-au lasat influentaţi de sentimente, dar nu sunt de acord”, a spus Dragnea. Acesta a precizat că atunci când va semna listele de candidaţi pentru Senat va ţine cont de modul în care au votat senatorii PSD pentru Gabriel Oprea, dar a ţinut să atace SRI şi pe Klaus Iohannis, spunând că aceştia l-au făcut pe Gabriel Oprea cel mai puternic om din România.

„Ar trebui sa isi asume cei care au creat UNPR si pe Gabi Oprea, cei care l au creat si l-au incurajat ca trebuie sa fie cel mai puternic om din România si acum tac. Mă refer la Presedinte, la alte institutii din Romania. Astept sa vad daca cineva isi asuma”, a spus Dragnea

PNL va solicita luni reluarea votului în Senat în cazul începerii urmăririi penale împotriva lui Gabriel Oprea, a anunat partidul într-un comunicat de presă.

„Solicităm președintelui condamnat al PSD, Liviu Dragnea, care tot neagă evidența votului masiv dat de PSD-ALDE-PRU pentru protejarea lui Gabriel Oprea, să fie de acord cu această propunere. În caz contrar, este dovada faptului că Gabriel Oprea va fi candidat pe lista PSD pentru un nou mandat cu scopul de a-și menține imunitatea”, se arată în comunicatul PNL

 

 

 

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares