Mar 29, 2023, 08:47

Dragnea trece la război împotriva capitalului străin: „Patronii români au ajuns să fie și opresați și agresați. De ce? Pentru că sunt români?”

dragnea in regie

Liviu Dragnea a anunţat la Şcola de Vară a femeilor PSD, la Mamaia, că programul de guvenare al PSD pregătit pentru această toamn, prevede redeschiderea fabricilor şi uzinelor închise în ultimii 26 de ani, precizând că statul va face asta, nu capitalul privat. Totodată, Dragnea a spus că oferta PSD este una centrată pe investiţiile româneşti, nu pe cele străine.

Potrivit lui Dragnea, programul de guvernare va prefigura pentru prima dată în istoria post decembristă perspectivele de dezvoltare economică, industrială și demografică ale României și sursele de finanțare ale acestui program.

„Va fi un program de guvernare care va avea și buget pentru implementare și va prevedea un deficit public de maxim 2% din PIB și dezvoltarea unor capacități industriale de producție de către stat. Avem instrumentul prin care se poate face acest lucru. Programul nostru de guvernare va fi structurat astfel încât să ajute capitalul românesc, firmele românești. Patronii români au ajuns să fie și opresați și agresați. De ce? Pentru că sunt români?”, a declarat liderul social-democrat.

Dragnea a mai afirmat că „va fi un program politic de guvernare românesc, național și special făcut pentru om”.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares