Mar 29, 2023, 18:45

Dragnea: UDMR a votat împotriva membrilor UDMR din Guvernul Ponta

udmr

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că UDMR încă este reprezentat în structuri guvernamentale importante, astfel încât nu înţelege dacă liderul Uniunii, Kelemen Hunor, atunci când critică Guvernul, se referă la toată activitatea Cabinetul sau membrii UDMR fac excepţie.

„Am constatat, fără patimă, în discursul domnului preşedinte de la UDMR, că ar fi fost mult mai bine ca textul moţiunii să cuprindă critici la adresa guvernării, care este foarte proastă. În acelaşi timp, au zis ca nu cumva să apară răzbunări. Ce răzbunări să apară? Asta n-am înţeles, am fost foarte atent, n-am înţeles exact dacă atunci când critica guvernarea acum câteva minute aici se referea la toţi cei care sunt în guvernare sau cu excepţia membrilor UDMR care încă ocupă posturi importante în structurile guvernamentale”, a spus Dragnea, în replică la discursul liderului UDMR Kelemen Hunor.

Liderul PSD a menţionat că este o simplă întrebare, la care poate sau nu să primească răspuns, însă nu are legătură „cu eventuala răzbunare”.

UDMR a păstrat în funcţii de secretar de stat şi la nivel judeţan câteva zeci de reprezentanţi, chiar şi după ieşirea oficială de la guvernare

 

0 Comentarii

Shares