Apr 2, 2023, 09:21

Dragnea vorbeşte cu Ponta, dar nu mai la televizor

ponta-si-dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, la România Tv, că este nevoie de Victor Ponta în PSD și o să-l contacteze pe acesta în perioada următoare pentru ca acesta să înceapă să muncească alături de social-democrați la programul de guvernare. Dragnea nu a mai vorbit cu Victor Ponta de câteva luni, cei doi ignorându-se reciproc şi joia trecută, la şedinţa grupurilor palamentare ale PSD. 

„Eu cred că această discuție trebuie să se încheie zilele următoare. Victor Ponta este unul dintre cei mai valoroși oameni pe care i-a avut PSD, un președinte de partid foarte bun, un premier foarte bun, unul dintre cei mai buni premieri. A făcut lucruri bune împreună cu noi, toată echipa, pentru această țară și opinia mea este că trebuie să facă lucrurile în continuare. PSD are nevoie de Victor Ponta, România are nevoie de Victor Ponta. Este o echipă pe care noi am făcut-o din 2002 și cred că trebuie să continuăm”, a afirmat Dragnea, citat de Agerpres.

El a arătat că nu trebuie să se vorbească despre ruperea relației PSD cu Victor Ponta și că o să-l caute în zilele următoare pentru a lămuri situația.

„Categoric nu, nici el nu s-a certat cu mine, nici eu cu el. El a vorbit mai mult la televizor despre asta, eu mai puțin și în continuare o să fac la fel. În schimb, eu o să-l caut zilele următoare și sper să înceapă să muncească alături de mine, de colegii noștri să finalizăm programul de guvernare și să mergem prin țară, să vorbim cu oamenii, să le spunem tuturor românilor ce vrem să facem pentru ei”, a adăugat Dragnea.

Liderul PSD a mai spus că nu are nicio părere despre PRU și că acest partid nu intră în preocuparea sa, arătând că nu crede că un partid naționalist este o soluție pentru România. Totodată, el a subliniat că PSD nu va face o alianță cu acest partid.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares