Feb 1, 2023, 01:18

Dramoleta PSD. Ponta a vrut să îşi dea şi el demisia ca să poarte crucea lui Dragnea

ponta

Şedinţa BPN a PSD nu a mai avut loc în formula oficială care poate valida decizii, ci în biroul lui Victor Ponta, unde s-au adunat liderii partidului. Liviu Dragnea şi-a anunţat colegii că îşi depune mandatul, că „situaţia e nasoală”, rămâne partidul fără organizator înainte de alegeri, dar că el face acest gest pentru că aşa este moral. Ceilalţi lideri prezenţi au spus că nu este bine ca Dragnea să plece din funcţie, iar Victor Ponta, pentru că opinia generală îi era mult prea favorabilă lui Dragnea, a marşat la martirizarea acestuia, spunând că nu mai au un alt şef la partid bun la organizat alegeri.

„Dacă aveam altul mai bun, îl puneam pe ăla”, a spus Ponta în reuniunea informală din biroul său, ciat de surse social-democrate pentru BreakingNews24.

Mai mult chiar, Victor Ponta s-a oferit să îşi dea şi el demisia din funcţia de preşedinte al PSD, pentru că şi el doreşte să îşi asume răspunderea pentru condamnarea lui Dragnea.”Îmi depun şi eu mandatul şi BPN conduce partidul pînă la Congres”, le-a spus Ponta colegilor, potrivit unor surse participante.

Pentru că nu se putea ca partidul să rămână fără cap, s-a decis convocarea CEX pentru ziua de miercuri. Până atunci Ponta a spus la plecarea de la partid că presa ar trebui să înveţe să citească statulul PSD, care prevede sancţiuni pentru faptele de corupţie, nu pentru cele politice.

0 Comentarii

Shares