Mar 30, 2023, 12:09

Drept la replică: UNPR nu a murit, UNPR trăieşte!

unpr
După ce bn24.ro a publicat o fotografie cu un banner UNPR la mitingul PSD organizat sâmbătă la Târgovişte, sub titlul Partidul mort UNPR a fost înviat de PSD pentru a participa la mitingul anti-Iohannis de la Târgoviște, filiala UNPR Dâmboviţa a trimis pe adresa redacţiei un drept la replică:
„Pe data de 25.02.2017 la   postul media BN24 a fost  prezentat intr-un articol ce viza un miting organizat de PSD Dambovita faptul ca, UNIUNEA NATIONALA PENTRU PROGRESUL ROMANIEI(UNPR) a disparut datorita fuziunii cu PMP. Fata de aspecte prezentate in articolul d-voastra, dorim sa facem urmatoarele precizari, si anume: Procesul privind fuziunea prin absortie dintre PMP  si UNPR se afla pe rolul Curtii de Apel Bucuresti, dosarul fiind inregistrat sub nr.28715/3/2016, iar in ce priveste stadiul procesual, acest dosar este suspendat. Pentru ca fuziunea dintre PMP si UNPR sa produca efecte juridice trebuie sa existe o hotarare judecatoreasca definitiva. Cum procesul privind fuziunea dintre cele doua subscrise este suspendat, hotararea judecatoreasaca definitiva nu a fost pronuntata.
Pe de alta parte, in Registrul Partidelor Politice, UNPR figureaza ca partid politic de sine statator.
UNPR are alesi locali (iunie 2016) de ordinul miilor in toata tara. Asa cum a-ti prezentat ca UNPR s-a desfiintat, exista riscul ca unii dintre alesii locali pe listele UNPR in luna iunie 2016 sa semneze adeziuni la alte partide, iar consecinta ar fi, pe de o parte pierderea calitatii de membru UNPR, iar, pe de alta parte, pierzandu-si calitatea de membru, acestia isi pot pierde si calitatea de consilier local sau judetean.
Pentru aceste motive, va rugam a ne permite sa ne exprimam punctul de vedere in legatura cu subiectul articolului de pe data de 25.02.2017 in care d-voastra  prezentati faptul ca UNPR a disparut.
Cu deosebita stima,
Ionut Badea
UNPR Dambovita”

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares