Iun 4, 2023, 00:04

Elena Udrea s-a înscris la Facultatea de Teologie la Cluj

udrea

Elena Udrea s-a înscris şi a fost admisă la un masterat în teologie, la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, unde ar trebui să fie prezentă la cursuri şi seminarii timp de doi ani.

Decanul Facultăţii de Teologie Ortodoxă, Vasile Stanciu, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, că masteratul respectiv în teologie ortodoxă, specializarea pedagogie-psihologie.

‘Pe de o parte, se vede că are interes pentru a-şi continua studiile universitare şi şi-a găsit această specializare, care se pare că o interesează, iar pe de altă parte, dacă este dreptul unui om, poate veni la studii şi Bill Clinton sau alt mare demnitar politic. (…) Nu ştiu dacă neapărat ne poate face cunoscută facultatea (prin prezenţa ei – n. red); poate ea se face recunoscută prin facultatea noastră’, a spus Vasile Stanciu.

El a mai spus că masteratul de teologie cu specializarea pedagogie-psihologie durează doi ani, cu frecvenţă la cursuri şi seminarii, ‘după toată rânduiala studiilor post-universitare’.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares