Mar 23, 2023, 04:49

Englezii caută masiv pe Google ce este Uniunea Europeană, DUPĂ ce au votat pentru Brexit

brexit

Cu o bursă în cădere liberă și o liră la cel mai mic nivel din ultimii 30 de ani, englezii sunt în șoc și au început să se teamă de ce este mai rău. Analiștii avertizează că impactul asupra piețelor se va atenua pe parcurs, dar numai după o perioadă serioasă de scădere.

Google a raportat căutări fără precedent în Marea Britanie ale internauților care vor să știe care sunt implicațiile votului și a ieșirii lor din Uniunea Europeană. Întrebările care predomină în căutări au fost “Ce este Uniunea Europeană” și “Ce se întâmplă dacă ieșim din Uniunea Europeană”, potrivit Washington Post. Formulările au fost introduse în motorul de căutare de 3 ori mai mult decât în orice altă zi.

În ultimele ore au apărut numeroase mărturii ale votanților tineri care au optat pentru ieșirea din Uniunea Europeană și care acum regretă alegerea făcută, spunând că regretă deja alegerea făcută.

“Chiar dacă am votat pentru a părăsi Uniunea Europeană, abia când m-am trezit mi-am dat seama ce am făcut. Dacă aș avea șansa să votez din nou, aș vota invers”, a spus o britanică pentru ITV.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares