Iul 6, 2022, 14:07

Eroul american a fost înjunghiat încercând să apere o femeie bătută. Ea a plecat cu agresorul

spencer

UPDATE Medici: Americanul Spencer Stone a ieșit din operație, este treaz și se simte bine.

Spencer Stone, americanul înjunghiat în timpul unei încăiereri din Sacramento, ar fi încercat să protejeze o femeie care era bătută de iubit, potrivit unui martor citat de presa americană. Acesta a fost tot timpul calm şi ar fi încercat să evite conflictul.

„Am crezut că e prietena lui, sau ceva de genul asta. A fost lovită de două ori, acela fiind momentul în care a început bătaia. O proteja mai mult decât agresorul. Nu el a fost cel care a început lupta, asta e clar. Erau în total, probabil, 8 persoane, dintre care 3 fete şi 4 sau 5 bărbaţi. Se împingeau cu toţii. Era un asiatic înalt şi altul mai mic şi slab. Cel înalt era cel care o bătea. Cel mic a fost cel care l-a înjunghiat pe Spencer”, susţine Eric Cain, un angajat la un magazin de băuturi alcoolice.

Cain îşi aminteşte că soldatul american de 23 de ani a plecat pe picioare după ce a fost înjunghiat.

„Pur şi simplu a plecat mai departe, normal, s-a dus şi s-a aşezat. Nu mi-aş fi dat seama că a fost înjunghiat dacă nu vedeam o pată roşie pe spatele bluzei sale. Probabil că datorită adrenalinei a reuşit să plece ca şi cum nu a păţit nimic”.

Martorul a povestit că femeia de la care a pornit scandalul a plecat cu agresorii, după ce s-a sfârşit bătaia.

„Fata pe care o proteja a plecat cu bărbaţii care l-au înjunghiat. O maşină a venit, toţi au intrat şi au şters-o. La început se certau ca nişte prieteni care au ieşit din club şi se comportă prosteşte. Aproape că m-am întors în magazin şi apoi s-a întâmplat”, a spus acesta pentru presa americană.

Eroul american, cunoscut în toată lumea după ce, alături de 2 prieteni a imobilizat şi dezarmat un marocan care a deschis focul în trenul Amsterdam-Paris, este internat în continuare în stare gravă la spitalul Davis din Sacramento, California. Doctorii, citaţi de presa locală, spun că e prea devreme să spună când va fi externat, dar asigură că starea lui Spencer Stone, înjunghiat de 4 ori potrivit primelor informaţii, este stabilă.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares